Logisztika blog

Kamionsofőrök vigyáznak a Louis Vuitton pénzére

2018. március 27. - Logisztikusok
31 millió forint értékű hamisított cuccot foglalt le a NAV, mert "a sofőr a márkavédett termékek származását nem tudta igazolni, a jogosult, illetve a védjegyjogosult hozzájárulását igazoló okmányt sem tudta bemutatni."

Ha kamionsofőrnek készülsz, az egyik legfontosabb, hogy képben legyél a magyar jogszabályokkal.

 

A NAV pénzügyőrei EKÁER ellenőrzésen állítottak meg egy Bulgáriából Lengyelországba tartó kamiont Ártándnál.

A pénzügyőrök szúrópróbaszerűen megvizsgálták a szállítmányt és összesen 7200 GUCCI és Louis Vuitton felirattal, illetve Snoppy és Minnie figurával ellátott pólót és zoknit találtak - írja a NAV honlapja.

A NAV munkatársai a megközelítőleg 31 millió forint értékű hamis ruházati termékeket lefoglalták és ismeretlen tettes ellen szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

28693896_2010766812297208_1472552040_o.jpg

Fotó: Sz. B. - Budapesti utcakép

A bejegyzés trackback címe:

https://logisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr3413783610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása