Logisztika blog

Libamájat követ az idei Logisztikai Kiválóság Díj győztese

2017. november 15. - Logisztikusok

Ma adták át az idei Logisztikai Kiválóság Díjat, amit az egyik kacifántos nevű logisztikai szakmai szervezet, az MLBKT ad ki. Libamáj-nyomonkövetési megoldás lett a nyertes.

food-560988_640.jpg

A gyógyszergyártók, borászok, és más hasonlóan értékes termékek gyártói eléggé szenvednek mostanság a hamisítástól. Mi, logisztikusok rajta vagyunk a témán, hogy megoldjuk a cuccok nyomonkövetését a gyártástól egészen a fogyasztóig. 

Így van ez a libamáj-bizniszben is. A Nyugat-Európába exportált magyar libamáj eredetét igazaló és a termékek logisztikáját nyomonkövető megoldással a SMark Technology Zrt. és a Network Cargo B.V. pályázott és nyert idén. Az információkat speciális jelölőcímke rögzíti, amik az egyedi leolvasó rendszer segítségével visszakereshetőek: garantálható a termék minősége.

A rendszer magyar fejlesztő csapat munkájának gyümölcse.

A bejegyzés trackback címe:

https://logisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr5913278387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása