Logisztika blog

Vécsey Balázs lett az Év Logisztikai Menedzsere

2018. november 15. - Logisztikusok

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Siófokon adta át az Év Logisztikai Menedzsere Díjat 26. éves kongresszusának első napján, november 14-én.

vecsey_balazs.jpgVécsey Balázs, a Robert Bosch Kft. Transport Management Center alelnöke nyerte 2018-ban az Év logisztikai menedzsere rangos szakmai címet. 2007-től a Robert Bosch vállalatcsoport különböző cégeiben ellátásilánc-menedzsment területeken töltött be vezetői posztokat. 2014-től a Robert Bosch Kft. Budapest Transport Management Centerének vezetőhelyettese.

A Bosch új koncepciójának megvalósítása teljes paradigmaváltást jelentett a Beszállító – Bosch – Vevő közötti ellátási láncban. Ennek lényege, hogy a korábbi magas költségű, kevésbé hatékony, decentralizált logisztikai hálózatot egy, a regionális logisztikai központokra épülő ellátásilánc-menedzsment rendszerrel váltották fel.

A budapesti központ feladata ebben a rendszerben az összes európai gyár teljes szállítmányozási tevékenységét egy meghatározott felfutási terv mentén Budapestre központosítani. Az elmúlt 4 év alatt a több mint 100 Bosch gyára és több mint 5.000 beszállító közel 80%-át sikerült integrálni. A teljes európai volumen 2020-ra kerül Budapestre.

Vécsey Balázs 2014 júliusában vette át az Európai Logisztikai Központ vezetését. Munkája során kiemelten foglalkozott a munkatársak kiválasztásával is, a motiváció megteremtésével, a megtartás feladatával, mert meggyőződése, hogy a jó csapat kialakítása a legfontosabb egy TMC kaliberű projekt sikeréhez.

A Robert Bosch csoport egyébként rendszerint jól szerepel az MLBKT pályázatain. Két alkalommal Logisztikai Kiválóság Díjat is kaptak már.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://logisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr4914374947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása