Logisztika blog

A Waberer’s-től igazolt logisztikai vezetőt a Dreher

2019. január 25. - Logisztikusok

Krunity Milán tavaly évvégével vette át a Dreher Sörgyárak Zrt. logisztikai vezetői feladatait. A szakember a Waberer's Csoporttól érkezett a Dreherhez.

krunity_milan.jpg
Krunity Milán a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett mérnöki diplomát, majd a tanulmányait követően rögtön a Waberer’shez került, ahol több mint 15 éves szakmai tapasztalatra tett szert a komplex logisztikai szolgáltatások legkülönbözőbb területein.

A cégnél szakmai előmenetelét az itallogisztika szervezésével kezdte, majd a vállalat komplett rakományos (FTL) üzletágának irányítását vette át. Ezt követően ügyfélmenedzseri, majd szenior ügyfélmenedzseri munkakörbe lépett elő, mely minőségében karrierje már összefonódott a Dreherrel, hiszen ő felelt a sörgyártó cég ügyfélkapcsolatáért és a termékei célba juttatásáért.

A Waberer’s szállítmányozási üzletágának vezetőjeként már négy divízió irányítását vitte, végül pedig a vállalat szolgáltatásfejlesztése is az ő irányítása alá került.

"Nagy örömmel és nem kevesebb izgalommal várom az új kihívást, amelyet a Dreher logisztikai szervezési feladatainak irányítása jelent majd. Az FMCG terület mindig közel állt hozzám, és régi vágyam teljesül azzal, hogy egy ilyen, 165 éves különleges örökséggel rendelkező cégnél kamatoztathatom az egyetemen megszerzett elméleti, majd pedig a komplex logisztikai szolgáltató szektorban megszerzett gyakorlati tudásomat" – mondta el Krunity Milán új feladatai kapcsán.

Krunity Milán munkaköre a Dreher Sörgyárak Zrt. teljes logisztikájának irányítását felöleli majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://logisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr3314587648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása