Futár csávó tippjei a Black Fridayhez

2018. november 15. - Logisztikusok

Az idei Black Friday megint egy halom új láthatatlan buktatót rejteget. Mire érdemes figyelni, amikor leadod a megrendelést az idei nagy fogásra?

Tovább

Kigyulladt egy raktárépület a XIII. kerület kellős közepén

Óriási füstfelhő leng Angyalföldön felett - a tűzoltók nagy erővel vonultak a helyszínre

Az Országos Katasztrófavédelmi Főhatóság honlapjára reggel 9:58-kor került fel az első jelzés, mely szerint kigyulladt egy műszaki berendezések raktározására szolgáló háromezer négyzetméteres raktárépület Budapesten XIII. kerületében, a Frangepán utcában. 

Tovább

Életbe lépett a GDPR - vagy legalább is valami olyasmi

Ma hajnalban megérkezett az új sheriff a Személyes Adatok Országába, bár úgy tűnik, egyhamar nem áll munkába.

Ha pár szóban akarnánk összefoglalni az MTI GDPR életbelépéséről ma reggel kiadott rövid tájékoztatóját, akkor az valahogy így nézne ki: mától, új szabályzás a személyes adatokról, szigorúan, súlyos bírságokkal. De pár keresetlen mondat erejéig lépjünk ki a valóságba is, és lássuk, mi a helyzet.

Tovább

Logisztika Napja a Trans-Sped Csoportnál

Mintegy 400 diák vett részt a Trans-Sped április 19-re meghirdetett nyílt napján

Hogyan lehet a gyógyszereket biztonságosan szállítani és tárolni? Mi kell ahhoz, hogy egy teljes gyárat percre pontosan ellásson alapanyaggal egy logisztikai cég? Egyáltalán mi mindent befolyásol a logisztika? Ahhoz, hogy legyen a boltban kenyér, ablaküveg az autónkban, legyen a munkahelyünkül szolgáló gyárban alapanyag, ahhoz professzionális és jól szervezett logisztikai folyamatokra van szükség. A Trans-Sped Csoport három telephelyén tartott rendezvényeken ezen folyamatok kulisszatitkaiba nyerhetnek betekintést a látogatók.

Tovább